Tehosta tuotantoasi Satsi-vaunun innovatiivisella keräilykonseptilla. Kestävä, turvallinen, monipuolinen.

KOILLISPAJA_2048PX-0033 rajmuok min

Satsi-vaunut mahdollistavat uudenlaisen keräilykonseptin mm. valmistuskeittiöille ja elintarviketeollisuudelle. Enää ei tarvitse käsitellä raaka-ainepakkauksia tuotantotiloissa, vaan voit keräillä reseptin mukaisesti aineet valmiiksi esimerkiksi varastossa tai esikäsittelytilassa ja siirtää ne kerralla tuotantopaikalle.

Tutustu Satsi-vaunujen hyviin ominaisuuksiin

KOILLISPAJA_2048PX-0035 rajattu-min

Kestävä tuote, pitkä elinkaari

Satsi-vaunut on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Jokainen vaunu tarkastetaan tehtaalla ennen toimitusta asiakkaalle.
Satsi-vaunut ovat hyödyllisyysmallisuojattuja tuotteita.

Lukittava pyora

Turvallinen käyttää ja kuljettaa

Tavarat eivät putoa umpireunaisten laitojen ansioista. Molemmilla puolilla on vahvat kahvat siirtämistä varten. Renkaat ovat lukittavat, joten vaunu pysyy tarvittaessa paikallaan.

hygieeninen ja pesunkestävä

Vaunut kestävät hyvin vettä ja pesua. Renkaat toimivat moitteettomasti myös pesun jälkeen. Vaunuissa ei ole turhia saumoja keräämässä likaa.

KOILLISPAJA_2048PX-0028 rajattu-min

innovatiivinen keräilykonsepti

Nyt voit kerralla kerätä raaka-aineet tuotantoon yhteen tai useampaan Satsi-vaunuun ja siirtää ne suoraan tuotantopaikalle. Ei enää pakkausmateriaalien käsittelyä ja roskaa tuotantotiloissa.

avoin taso

Vähemmän rasitusvammoja

Isoon Satsi-vaunuun mahtuu kerralla paljon raaka-aineita. Säästät askelia, kun lastaat vaunut täyteen. Avattavat sivulaidat mahdollistavat täyden näkymän hyllyille, tehden niistä helpot lastata.

galleria 1

oheispalvelut samassa paketissa

Voimme opastaa asiakasta tuotteidemme parhaisiin käytäntöihin. Tuotteisiimme löytyy myös vara- ja lisäosia, mm. erillisiä hyllylevyjä ja varapyöriä.

Millainen Satsi-vaunu on teille sopiva?

Satsi-vaunuja on saatavilla erilaisia vakiokokoonpanoja.  Valitse teille sopiva ja kysy tarjous!

Satsi 2/1 GN

ISO

Satsi 1/1 GN

PIENI

Lisä- ja varaosat

Usein kysytyt kysymykset

Kaisan tuotteiden Satsi-vaunut mahdollistavat uudenlaisen keräilykonseptin. Nyt voit kerralla kerätä ja punnita etukäteen tuotantoerän materiaalit ja raaka-aineet valmiiksi valmistusta varten yhteen tai useampaan Satsi-vaunuun. Näin ei tarvitse käsitellä pakkausmateriaaleja – pahvia, metallia tai lasia -tuotantotiloissa, kun valmistusmateriaalit ovat lastattuina hygieenisiin teräsvuokiin tai muoviastioihin jo keräilypisteissä. Voit lastata aineet valmiiksi tuotantojärjestykseen, mikä helpottaa aineiden purkamista tuotannossa.

Järkevä keräilykonsepti vähentää myös työntekijöiden kuormitusta, kun kävelymatkat varastolle vähenevät ja tavaroita ei tarvitse kantaa edestakaisin.

Tehosta tuotantoasi Satsi-vaunun innovatiivisella keräilykonseptilla!

Satsi-vaunuja löytyy kahta eri mallia. Ne on mitoitettu elintarviketeollisuudessa tyypillisesti käytössä olevile GN- vuo’ille.

Esimerkiksi ison GN-mitoituksella olevan vaunun tasoille mahtuu 2 kpl 1/1 GN-vuokaa, kun taas pienempään Satsi-vaunuun mahtuu 1 kpl 1/1 GN-vuokaa yhdelle tasolle.

Ison Satsi-vaunun tason kantavuus  on  32 kg ja pienen Satsi-vaunun 20 kg. Kokonaisuudessaan ison 5-tasoisen Satsi-vaunun kantavuus on 160 kg/vaunu. Pienen 5-tasoisen Satsi-vaunun kantavuus on 100 kg/vaunu.

Voit tutustua tarkemmin Satsi-vaunujen mittoihin mittataulukosta (MITTATAULUKKO).

Satsi-vaunuja on saatavilla joko kolmen, neljän tai viiden tason kokoonpanoissa. Vaunun korkeus riippuu tasojen lukumäärästä.

Satsi-vaunu on suunniteltu ja testattu elintarviketeollisuuden tuotannossa. Mutta kestävä vaunu toimii myös esimerkiksi konepajoissa, korjaamoissa tai lääkäriasemilla erilaisten työkalujen, laitteiden ja materiaalien säilytyksessä tai siirrossa käyttöpaikalle.

SATSI-VAUNUSTA SANOTTUA

"Olen tyytyväinen yhteistyöhön ja panokseen, jonka Koillispaja Oy on laittanut tuotekehitykseen löytääkseen meille sopivan tuotteen."
Teija Haahtikari
Oulun Tuotantokeittiö Oy
"Satsi-vaunu on tukeva ja vakaa. GN-mitoitus on hyvä. Astiat eivät putoa vaunusta, koska hyllyissä on laidat."
Leena Saloranta
Oulun Tuotantokeittiö Oy