Kaisan tuotteiden tarina

Kaisan tuotteiden takana on Koillispaja Oy, yksityinen konepaja Pudasjärvellä. Olemme tehneet 10 vuotta asiakkaiden tilaustöitä esimerkiksi huoltotasoja, kaiteita, suojahäkkejä ja tasorakennelmia.

Facebook

Tutustu myös Kaisan tuotteiden ajankohtaisiin kuulumisiin Facebook-sivuillamme (klikkaa f-painiketta).

tarina

Kaisan tuotteiden takana on Koillispaja Oy, konepaja Pudasjärveltä. Yli 10 vuoden ajan Koillispaja Oy on valmistanut ympäri Suomea oleville asiakkailleen metallituotteita kuten huoltotasoja, kaiteita, suojahäkkejä ja tasorakennelmia. 

Asiakasmatkoillaan konepajan toimitusjohtaja Kaisa Korhonen huomasi ihmisen mentävän aukon tuotannon materiaalien keräily- ja siirtelytarpeissa. Paljon tuotannon työntekijöiden työtä kuluu tavaroiden ja materiaalien keruuseen ja siirtoon tuotantopaikalle. Tämän on todettu kuormittavan työntekijöitä tuotantoaloilla.

Syntyi idea apuvaunuista, jotka sopivat mitoiltaan ja kantokyvyltään näihin olosuhteisiin. Satsi-vaunu oli syntynyt ja Satsi-tuoteperhe sai alkunsa. Tarpeet eivät luonnollisestikaan loppuneet tähän. Kaisan tuotteiden tuoteperheitä on tänä päivänä kolme: Satsi, Kaveri ja Jelppi. Eri tarkoituksiin suunnatut tuoteperheet pitävät sisällään tuotannon apulaisia, mm. isompia ja pienempiä vaunuja sekä ergonomia-apuvälineitä. Kaisan tuotteissa yhdistyvät konepajan monivuotinen metallialan osaaminen, Korhosen omat kokemukset tuotannosta, asiakastoiveet sekä innovatiiviset ratkaisut tuotannon keräily-, säilytys- ja siirtotarpeisiin tai nostamiseen.

Kaisan tuotteet -Apua ja tehokkuutta tuotantoon kotimaisilla tuotteilla!

Arvomme