Apuri-vaunu kaikenlaiseen kuljetukseen tuotannossa.
Näppärä, kestävä, monipuolinen.

Apuri-vaunu

Apuri-vaunu on näppärä apuvaunu, jolla voidaan käyttää, siirtää ja säilyttää laitteita, raaka-aineita tai valmiita tuotteita tuotannon tarpeiden mukaan. Monikäyttöinen Apuri-vaunu voi toimia esimerkiksi siirrettävänä laitteiden ja koneiden alustana tuotantotiloissa, konepajoissa, korjaamoissa tai lääkäriasemilla.

Tutustu Apuri-vaunujen hyviin ominaisuuksiin

Kestävä tuote, pitkä elinkaari

Apuri-vaunut on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Jokainen vaunu tarkastetaan tehtaalla ennen toimitusta asiakkaalle.

Lukittava pyora

Turvallinen käyttää ja kuljettaa

Renkaat ovat lukittavat, joten vaunu pysyy tarvittaessa paikallaan. Jalat ovat vinottain ulospäin, joten vaunu ei keiku.

ketterä ja monipuolinen

Vaunut kestävät hyvin vettä ja pesua. Renkaat toimivat moitteettomasti myös pesun jälkeen. Vaunuissa ei ole turhia saumoja keräämässä likaa.

Usein kysytyt kysymykset

Pieni ketterä Apuri-vaunu on suunniteltu erilaisiin siirtotarpeisiin. Kooltaan se on mitoitettu valmistuskeittiöillä ja elintarviketeollisuudessa käytettäville GN-vuo’ille ja Euro-laatikoille. Kannellisia vuokia voi laittaa useamman päällekkäin ja siirtää kätevästi paikasta toiseen.

Apuri-vaunu soveltuu hyvin myös erilaisille laitteille (esim. vaa’at) tai työstökoneille, joita on tarve siirtää työpisteeltä toiselle.

Apuri-vaunuja löytyy eri mitoituksilla yhdelle tai kahdelle GN-pakille tai yhdelle Euro-pakille. Voit tutustua tarkemmin mittoihin tuotteiden mittataulukosta (MITTATAULUKKO )

Apuri-vaunujen kantavuus on 150 kg.

Apuri-vaunuja on saatavilla umpilaitaisena tai sakarareunoilla, jolloin sivut ovat avoimet. Avoimeen vaunuun voi laittaa esimerkiksi näytöllisen vaa’an. Sakarat mahdollistavat sähköjohtojen kuljettamisen mukana siististi.

Taso on keskeltä avoin. Tasoja on saatavilla joko tasolle asetettavana muovilevynä, sileänä teräslevynä tai teräsreikälevynä.

Asiakkaiden kokemuksia apuri-vaunusta

"Apuri-vaunu on on 10+. Tukeva vaunu. Vakuumiperunapussit pysyvät vaunussa laitojen ansiosta pystyssä ja ne voi avata vaunussa ennen kattilaan laittoa. Näin estetään vierasaineiden (muovi) pääsy lopputuotteeseen."
Maritta Murto
Oulun Tuotantokeittiö